BiotOPENdag 2022

Op zondag 22 mei was het zover: de BiotOPENdag! Naast ruim 100 deelnemende ateliers, theaters, studio’s horecagelegenheden en diverse andere creatieve bedrijven openden we de deuren van ons kantoor.

Ons kantoor is gevestigd op een bijzondere plek. De Biotoop is het voormalige biologische centrum van de Rijksuniversiteit. Hier wordt nu gewoond, gewerkt en gerecreëerd. Het wordt zelfs de creatieve broedplaats van Noord-Nederland genoemd. Dat is met een reden! De groene omgeving is inspirerend en daarnaast goed te bereiken. Vanaf hier is het maar een kwartier fietsen naar de bruisende binnenstad van Groningen.

Tijdens de BiotOPENdag bezochten enthousiaste bezoekers ons kantoor. Met interesse luisterden ze naar onze verhalen over dorpsinrichtingen en landschapsvisies. De projecten waar bezoekers vlakbij wonen trokken veel aandacht. Het is immers bijzonder om de totstandkoming en het proces te zien van een ontwerp waar men zelf dagelijks doorheen beweegt. Het was een mooie dag, we hebben genoten!

Ook graag een open dag bijwonen? Houd de website van De Biotoop in de gaten voor meer informatie.

 

Lees hier meer over de Biotoop:

Ter viering van de verlenging van ons aller verblijf verschijnt het boek Berichten uit De Biotoop