Ontmoet Monique

We stellen je graag voor aan Monique. Sinds een aantal maanden versterkt ze LAOS. Het voelt een beetje vreemd om dit in de derde persoon te typen want ik ben namelijk degene die onder andere verantwoordelijk is voor de invulling van de website. Evenals voor de verdere marketing, communicatie en PR.

‘Ik kom uit Drenthe en ben eigenlijk altijd gericht geweest op het Noorden. Ik vind het hier prachtig. Het is in het Noorden net allemaal iets ruimer opgezet, groener en relaxter. Ik heb de afgelopen tien jaar bij verschillende bedrijven gewerkt, in de vastgoedbranche, binnen het onderwijs en in de aannemerij. Deze wereld is nieuw voor mij en dat maakt het tot een interessante uitdaging. Op de juiste manier communiceren met de doelgroep maakt dat je eerst moet levelen met deze doelgroep, dat je hun taal leert spreken. Ik probeer in de huid te kruipen van de bewoners maar ook van de opdrachtgevers. Dit maakt het tweeledig. Naast dat ik wil dat onze uitingen interessant en relevant zijn moeten ze ook begrijpelijk zijn voor alle partijen. Ik doe mijn best en al doende leert men.’

De afgelopen maanden ben ik begonnen met een spannend project. Ik ga nu genieten van mijn zwangerschapsverlof en keer begin volgend jaar terug om verder aan de slag te gaan met het op de kaart zetten van LAOS!