Excursie en eindejaarsafsluiting

Afgelopen vrijdag 17 december stond er een excursie door het Hunzedal met het LAOS-team op de planning. Het was een mooie wandeling van Zuidlaren over het kazerneterrein de hondsrugflank af en over de akkers door het open Hunzedal.

Het Hunzedal gebied is ons zeer vertrouwd. In opdracht van Provincie Drenthe werkten we in 2020 in samenwerking met Prolander aan een landschapsvisie waarbij de kwaliteit en de ontwikkeling van het landschap de basis vormde voor huidige en toekomstige opgaven van het landelijk gebied. Lees hier meer.

 

Het was mooi om met zijn allen het landschap te doorkruisen. Daarnaast werd onze visie bevestigd: het is een prachtig gebied en zeer toegankelijk voor wandelaars. Ter afsluiting van de excursie hebben we heerlijk geluncht. De catering werd verzorgd door het team van Klein Wetsinge.

Al met al kijken we terug op een mooi en enerverend jaar waarin we hebben gewerkt aan interessante landschapsvisies en vraagstukken. Voor nu willen we u fijne feestdagen wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar. Wij hopen u in goede gezondheid terug te zien. Vanaf 10 januari zijn onze deuren weer geopend.